ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΝΟΥ: ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ... ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ


Του Στρατή Λημνιού

Η σαρωτική της εμφάνιση στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου και η τεράστια αγκαλιά και στήριξη από πολίτες κατέκλυσαν το χώρο.

Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα αποτελούν εφόδια για έναν άνθρωπο που θέλει και μπορεί να προσφέρει. 




Αν στη ζυγαριά προστεθούν η γνώση και η στρατηγική ικανότητα, τότε υπάρχει αντικειμενικά λόγος για ενεργή, ουσιαστική συμμετοχή.

Αν μιλάμε για την πολιτική σκηνή και συγκεκριμένα για την τοπική Αυτοδιοίκηση, επιβάλλεται ο άνθρωπος που θα εμπιστευθούν οι πολίτες για να τους εκπροσωπήσει, να πείθει ότι είναι η δική τους φωνή.


Η περίπτωση της υποψήφιας Δημάρχου στη Νέα Σμύρνη της Δήμητρας Νάνου, παρουσιάζει ομολογουμένως ενδιαφέρον και αυτό αποτυπώνεται ήδη στη γνώμη των πολιτών της Νέας Σμύρνης.

Η έντονη προσωπικότητά της, το επικοινωνιακό της χάρισμα, ο προγραμματικός της λόγος για ένα άλλο μοντέλο διοίκησης του δήμου και μία άλλη οργάνωση λειτουργίας της πόλης έχουν συντελέσει στο να εξελιχθεί σε άλογο κούρσας που καλπάζει προς τη νίκη.

Η ενασχόληση της με την τοπική Αυτοδιοίκηση, από το 2006 μέχρι σήμερα, αποτέλεσαν για εκείνη χρόνια προσφοράς και δημιουργίας και την έκαναν να ξεχωρίσει πολύ γρήγορα.


Ο Δήμος Νέας Σμύρνης είναι για τη Δήμητρα Νάνου το σημείο αναφοράς. Οι προτεραιότητες της είναι ξεκάθαρες. Με ένα συγκροτημένο, δομημένο πρόγραμμα, διαρθρωμένο σε 13 άξονες πολιτικής, μιλά για την αξία της γειτονιάς και την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών, όπως και για την ανάγκη να αποκατασταθεί η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του Δήμου και του πολίτη.

 

Σχόλια