ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ - ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PINKGOUINO ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΡΟΚΟΔΕΙΛΕΨΕΙ!

Στα χείλη φορά πάντα έντονο κραγιόν, κυρίως πορτοκαλί, το οποίο πάει ασορτί με το μαλλί (αποτυχημένο ξανθό, υπάρχουν όμως και μελαχρινά κορίτσια κροκόδειλοι).
Δε βγαίνει έξω από το σπίτι με καλυμμένο μπούστο, φροντίζει πάντα να κυκλοφορεί με ανοιχτό ντεκολτέ. Προτιμάει τα στενά τζιν ακόμα κι αν το σώμα της δεν μπορεί να τα υποστηρίξει 100%. Θεωρεί must να έχει την κοιλιά έξω (το σκουλαρίκι στον αφαλό επιβάλλεται) και πολλές φορές κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν με ΣΚΟΠΟ να φαίνεται το στήθος της. Είμαι κατά του ρατσισμού, δεν φταίει το κορίτσι κροκόδειλος που δεν έχει τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε, ΑΛΛΑ GIRL πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία, στιλ και φιλοσοφία. Μην κάνεις τα πάντα για να τραβάς τα βλέμματα μόνο στο κορμί σου, είναι μια κίνηση απελπισίας. Stay Cool!

Αχ γλυκούλα μου, στο λέω με πολλή αγάπη ότι θα τη φας τη σφαλιάρα σου την επόμενη φορά που θα το παίξεις Ζιζέλ. Προσγειώσου στην πραγματικότητα και σβήσε γρήγορα τις φωτογραφίες σου από το instagram που προκαλούν ΜΟΝΟ γέλιο. Οι υποτιθέμενες φίλες σου σου λένε κοπλιμέντα για να γελάνε μαζί σου, η μάνα σου φαντάζομαι ότι δε ζει ή δε νοιάζεται για εσένα... 

Δε λέω, ψυχούλα είσαι κι εσύ girl ψάχνεις να ζευγαρώσεις και ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι όμορφες αρκεί να αναδεικνύουν την ομορφιά τους ΣΩΣΤΑ! Δε χρειάζεται να πετάς έξω τις καμπύλες σου, γίνε στιλάτη και πόζαρε με αυτοπεποίθηση (όχι υπέρμετρη) και θα δεις τη διαφορά. Όσο για τα όχι και τόσο όμορφα χαρακτηριστικά σου, με ένα έξυπνο μακιγιάζ όλα λύνονται. Και να θυμάσαι, κανείς δεν είναι τέλειος, love your body & your soul! Μην προσπαθείς να δείξεις κάτι που δεν είσαι!

Και για το τέλος girl θα σου προτείνω 5 περιοδικά μόδας για να είσαι πάντα ενήμερη για τα τελευταία trends!

Εγώ λατρεύω τη μόδα και μου αρέσει να ενημερώνομαι για τις τελευταίες τάσεις της και να προσαρμόζω το στυλ μου σύμφωνα με αυτή! Κάνε κι εσύ το ίδιο!

Σου τυχαίνει και εσένα αρκετές φορές να μην ξέρεις τι να φορέσεις και να θέλεις να πάρεις ιδέες για το πώς να κάνεις ένα outfit σου ξεχωριστό και μοναδικό αλλά ταυτόχρονα να είσαι in fashion; Εγώ το παθαίνω συνέχεια!

Πιο κάτω σου προτείνω 5 περιοδικά που σου δείχνουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας! Σε ενημερώνουν από το τι χρώμα θα φορεθεί σε κάθε εποχή μέχρι και τι στυλ ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο.

BAZAAR
MADAME FIGARO
VOGUE
ELLE
MARIE CLAIRE

Kαλή ανάγνωση και επειδή σας παρακολουθώ, περιμένω να δω τα αποτελέσματα! (Μπορείς και ηλεκτρονικά να ενημερωθείς από τα συγκεκριμένα περιοδικά).