ΟΙ ΦΑΚΕΣ ΑΛΛΙΩΣ: Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ!
ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΑΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ… ΓΚΟΥΡΜΕ Ξέχνα τις κλασικές φακές σούπα. Οι φακές είναι απίστευτα ευέλικτες και μπορούν να μεταμορφωθούν σε ένα πιάτο που δεν θυμίζει σε τίποτα το γνωστό “μαμαδίστικο” μπολ. Σήμερα, σου έχω κάτι που θα απογειώσει το τραπέζι σου: ΤΡΟΥΦΕΛΕΝΙΑ ΚΡΟΚΕΤΑ ΦΑΚΗΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΦΕΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙΟΥ . Ένα πιάτο που θα μπορούσες άνετα να βρεις σε εστιατόριο fine dining. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΟΚΕΤΕΣ 1 φλιτζάνι βρασμένες φακές (καφέ ή πράσινες) 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 1 μικρή πατάτα βρασμένη και λιωμένη 1 αυγό 3 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός ½ κ.γ. κύμινο 1 κ.σ. λάδι τρούφας (ή ½ κ.σ. αν δεν θες έντονη γεύση) Αλάτι – πιπέρι Λάδι για τηγάνισμα ή λίγο λάδι για ψήσιμο στον φούρνο ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΦΕΤΑΣ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ 100 γρ. φέτα 2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι Ξύσμα 1 λεμονιού 1 κ.σ. λεμόνι 1 κ.σ. ελαιόλαδο Λίγο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ – ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΟΥ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟ...