ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΣΑΙ ΜΕ ΓΕΥΣΗ PASSION FRUIT ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ CUPCAKES


Όταν θέλω να χαλαρώσω με τη μικρή μου Κάτια φτιάχνω τσάι με γεύση passion fruit ή φράουλα ή μήλο κανέλα (αναλόγως τα κέφια) ή ακόμα καλύτερα το κλασικό τσάι του βουνού και προσθέτω μέσα τζίντζερ ή κουρκουμά ή λεμόνι ή ένα ξύλο κανέλας. 

Στη συνέχεια παίρνω όλα τα απαραίτητα υλικά και κάθομαι με το μικρό μου ζουζουνάκι και μαζί φτιάχνουμε εκπληκτικά σοκολατένια cupcakes =>  ΒΛΕΠΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ  (βέβαια αυτή τη φορά φτιάξαμε με γεύση βανίλια όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω με την Κάτια μου)! 

Και αφού έχουμε φτιάξει το τσάι μας και τα αγαπημένα μας cupcakes με την γεύση της επιλογής μας (γιατί κάθε φορά είναι διαφορετική) καθόμαστε σε μια όμορφη φωλίτσα - σκηνή στο δωμάτιο της Κάτιας και διαβάζουμε διάφορες ιστορίες ή παραμύθια ή παίζουμε κρεμάλα (και διάφορα άλλα επιτραπέζια που μας φτιάχνουν το κέφι, τη διάθεση και βοηθούν το παιδί να αναπτύξει τη φαντασία αλλά να ενισχύσει και τις γνώσεις της).

Σχεδόν πάντα μετά το παιχνίδι ακολουθεί η καθιερωμένη παιχνιδιάρικη φωτογράφιση με τα κατάλληλα αξεσουάρ και "στολίσματα" της Κάτιας στην οποία φωτογράφιση αποτυπώνεται στο πρόσωπό της όλος ο συναισθηματικός της κόσμος σχετικά με το πως κύλησε η μέρα της. Σε αυτό το σημείο έρχομαι να συνειδητοποιήσω ότι εντέλει πάλι τα κατάφερα και την έκανα να χαμογελάσει και να νιώθει χαρούμενη για ακόμη μια μέρα, άλλωστε αυτό είναι πλέον το καθημερινό μου στοίχημα. 

Αν θέλετε κι εσείς να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα με το παιδί σας στο σπίτι πιείτε ένα τσάι, φτιάξτε cupcake, διαβάστε παραμύθια και στο τέλος αποτυπώστε για πάντα σε μια ή και περισσότερες φωτογραφίες την χαρά του παιδιού σας που φαίνεται στο πρόσωπό του γιατί ο χρόνος που θα του αφιερώσετε είναι για αυτό ό,τι καλύτερο, νιώθει γεμάτο και μοναδικό! 








Σχόλια