ΟΙ ΤΟP ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2023


Με την αλλαγή του χρόνου, λίγο ή πολύ, όλοι μας παίρνουμε νέες αποφάσεις και στόχους. Τώρα, που το 2023 είναι πιο κοντά από ποτέ, ήρθε η ώρα να σκεφθείς τι αλλαγές θέλεις να κάνεις στη ζωή σου ή και στην εμφάνιση σου. Ξεκίνα, λοιπόν, με μια αλλαγή στα μαλλιά σου, που θα αλλάξει όλη την εικόνα σου, αλλά και την αυτοπεποίθηση σου. Εμείς, με τη βοήθεια των τελευταίων catwalks για τη νέα χρονιά, συλλέξαμε όλες τις νέες τάσεις στα κουρέματα για το 2023, για να πάρεις ιδέες!

1. Μακρύ straight


Τα πολύ μακριά μαλλιά, ήταν ανέκαθεν της μόδας, αλλά φέτος ήρθε να κάνει επανάσταση. Φέτος, θα δούμε κουρέματα με πολύ μακριά μαλλιά, που μπορεί να φτάνουν μέχρι και το ύψος της περιφέρειας. Άλλωστε, είναι μια τάση, που ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα και στυλ. Μπορείς να τα αφήσεις μακριά και συμμετρικά, ή ακόμα να κάνεις και κάποια layers, ή και αφέλειες, ώστε να έχουν περισσότερο όγκο.

2. Bob cut

Το γνωστό bob cut αποτέλεσε τεράστια τάση για το 2022. Έτσι, λοιπόν, θα γίνει και με τη νέα χρονιά. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εκδοχές του συγκεκριμένου στυλ κουρέματος, όπως, για παράδειγμα το French bob ή το Italian bob. Μπορείς, επίσης, να το δοκιμάσεις με αφέλειες, με φιλάρισμα ή ακόμα και αυστηρό κοντό.

3. Layers


Τα layers ήταν και θα είναι πάντα η πιο ιδανική επιλογή, για να δώσεις σχήμα στα μαλλιά σου, αλλά και όγκο. Τα διαφορετικά μήκη των μαλλιών, δίνουν αέρα και κίνηση στο κούρεμα, έχοντας σαν αποτέλεσμα να φαίνονται και πιο υγιή και περιποιημένα. Θα σε συμβούλευα να μην κόψεις πολύ κοντά layers, ώστε να μην είναι πολύ χρονοβόρο και δύσκολο να τα περιποιηθείς και να τα στρώσεις.

4. Mixie cut


Το mixie look είναι μια παραλλαγή του γννωστού pixie cut και είναι μια από τις top τάσεις στα κουρέματα για το 2023. Με ένα τέτοιο κούρεμα, μπορείς να αναδείξεις πολύ εύκολα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και σίγουρα θα αποπνέεις κάτι επιμελώς ατημέλητο. Καθώς έχει περισσότερα layers, αλλά και αφέλειες, η αλήθεια είναι πως μπορεί να σου παίρνει περισσότερο χρόνο, για να κάνεις styling.




Σχόλια