ΖΟΥΖΟΥΝΟΧΩΡΑ: Ο ΚΑΛΥΤΕΤΟΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ


Ο παιδότοπος Ζουζουνοχώρα στα Σεπόλια ξεχωρίζει, δεν είναι ένας συνηθισμένος παιδότοπος.

Προσφέρει χαρά και παιχνίδια με ασφάλεια στα παιδιά και μάλιστα υπάρχει καθοδήγηση του υπεύθυνου προσωπικού, ο οποίος όπως και όλο το προσωπικό είναι συνέχεια σε εγρήγορση για την προστασία και την ασφάλεια των παιδιών.



Τα παιδιά σε αυτόν τον εξαιρετικό παιδότοπο θα απασχοληθούν με παιχνίδια που αναπτύσσουν την φαντασία τους, θα εκτονωθούν και θα διασκεδάσουν αφάνταστα, για όσο χρόνο θέλουν τα ίδια σε συνεννόηση πάντα με τους γονείς τους.

Όσο για σας τους γονείς και τους συνοδούς, μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους ακούγοντας μουσική, βλέποντας τηλεόραση, διαβάζοντας περιοδικά ή σερφάρωντας στο internet. Και όλα αυτά επιλέγουν να τα κάνουν είτε στον εσωτερικό χώρο είτε στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού.



Και φυσικά, ο παιδότοπος ΖΟΥΖΟΥΝΟΧΩΡΑ στα Σεπόλια είναι ο ιδανικός προορισμός για να διοργανώσετε παιδικά πάρτυ! Χαρίστε στα παιδιά σας μια αξέχαστη εμπειρία και αφήστε όλα τα υπόλοιπα στους υπεύθυνους του καταστήματος! Ταχυδακτυλουργοί, παιδικοί ήρωες, καλό σπιτικό φαγητό, φοβερή εξυπηρέτηση, είναι κάποια από τα στοιχεία που θα βρείτε στον χώρο και θα σας δοθεί η δυνατότητα να μετατρέψετε το πάρτυ των παιδιών σας σε ένα παραμυθένιο ταξίδι στην…Ζουζουνοχώρα! 



Info:

Διεύθυνση: ΚΡΕΟΝΤΟΣ 143, 10443 - Σεπόλια

Τηλέφωνο: 2110120693

Κινητό: 6947600298

Ιστοσελίδα: http://www.zouzounoxora.grE-mail: info@zouzounoxora.gr

Fb: https://m.facebook.com/100063614318324/

Υπεύθυνος: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ



Σχόλια