ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ


Πώς θα διώξεις την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σου πρακτικά: 
Υπάρχει περίπτωση, εξαιτίας διάφορων λόγων, ο χώρος να έχει συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια με αποτέλεσμα να μην μπορείς να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς, να εξελιχθείς και να δημιουργήσεις λειτουργικές σχέσεις.

Να θυμάσαι τίποτα δεν κρύβεται από το φως. Οπότε, φρόντισε να μπαίνει αρκετό φως στο σπίτι.

Καθάρισε σχολαστικά κάθε δωμάτιο, ντουλάπι, ντουλάπα και χώρο. Πέταξε, χάρισε, ξεφορτώσου ό,τι δε χρειάζεσαι,

Όσο τα κάνεις αυτά, ας έχεις μουσική στο σπίτι. Η δόνηση της μουσικής, ο ήχος του πιάνου ή η ενέργεια των κρουστών μπορούν να καθαρίσουν και να αναβαθμίσουν ενεργειακά έναν χώρο.

Μπορείς να βρεις στο YouTube μουσική διαλογισμού που εξισορροπεί την ενέργεια. Οπωσδήποτε βρες και άκου μουσική με τα Tibetan Singing Bowls. Ο μεταλλικός και διαπεραστικός τους ήχος, καθαρίζουν και συντονίζουν κάθε σου κύτταρο και ό,τι υλικό σε αφορά και συντονίζεται με εσένα.

Για τον ίδιο λόγο, αν έχεις κουδούνια στο σπίτι, πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο χτυπώντας τα. Οι γείτονες σου δεν θα χαρούν ιδιαίτερα όμως αυτός είναι ένας παραδοσιακά καλός τρόπος για να φύγει το κακό, όπως έλεγαν και οι γιαγιάδες μας.

Άναψε λευκά κεριά, με προσοχή, και άφησε τα να “κάψουν” ό,τι βαραίνει την ατμόσφαιρα.

Το λιβάνισμα μπορεί να σου φαίνεται ξεπερασμένο, όμως το λιβάνι είναι ένα από τα καλύτερα καθαριστικά της ενέργειας χώρων. Δοκίμασε το σε καθαρισμένο και τακτοποιημένο χώρο, φροντίζοντας να φτάσει ο καπνός του σε κάθε γωνία του σπιτιού.

Το ήξερες ότι το έλαιο τριαντάφυλλου έχει τέτοιου είδους καθαριστικές ιδιότητες; Πάρε μια συσκευή που είναι κατάλληλη για καις αιθέρια έλαια -είναι αρκετά οικονομική- πάρε και αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου -είναι κάπως ακριβό- και άφησε το να καθαρίσει τον χώρο σου μοναδικά.

Ξέρεις το κόλπο με το χοντρό αλάτι; Οι γιαγιάδες μας το ήξεραν και ήρθε ο καιρός να το χρησιμοποιήσουμε και εμείς. Βάλε χοντρό αλάτι και νερό σε ένα διάφανο μπολ και τοποθέτησε το κάτω από το κρεβάτι σου. Το βράδυ και ενώ κοιμάσαι, αυτό μαζεύει όση αρνητική ενέργεια υπάρχει στο δωμάτιο. Μπορείς να βάλεις χοντρό αλάτι όπως είναι σε γωνίες στο σπίτι σου.

Αν αγαπάς τους κρυστάλλους, σίγουρα χρειάζεσαι μια μαύρη τουρμαλίνη. Σε αντίθεση με άλλους κρυστάλλους δε χρειάζεται καθαρισμό. Είναι κατάλληλη για ευαίσθητα άτομα που “μαζεύουν” την ενέργεια του περιβάλλοντος και χρειάζονται προστασία. Βάλε τη κοντά στο κρεβάτι σου, κάτω από το μαξιλάρι σου ή στην τσέπη σου σε μια συνάντηση που μπορεί να έχεις.

Το φασκόμηλο είναι το μεγάλο ΝΑΙ στον καθαρισμό ενέργειας. Τοποθέτησε το σε ένα μεγάλο πιάτο και κάψε το και από τις δυο πλευρές. Δεν μυρίζει θαύμα, κάνει όμως το θαύμα του.

Και τέλος, σπάσε κάτι σε χίλια κομμάτια. Βρες κάτι που δεν το χρειάζεσαι και σπάσ’ το σε χίλια κομμάτια. Και εσύ θα εκτονωθείς και αν φανταστείς ότι έτσι σπάει και κάτι που βαραίνει την ατμόσφαιρα, ακόμα καλύτερα. Φρόντισε να μην πάθει κάποιος κακό από το σπάσιμο.


Σχόλια