Η ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ PIZZA ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟΥ



Θες κάτι νόστιμο, γρήγορο και σπιτικό χωρίς κόπο; Η pizza του πεντάλεπτου είναι η τέλεια λύση! Με βάση από σουβλακόπιτες, ελάχιστα υλικά και πολύ φαντασία, φτιάχνεις μέσα σε λίγα λεπτά μια απολαυστική πίτσα που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

 ΥΛΙΚΑ

  • 2 σουβλακόπιτες (ή όσες θέλεις ανάλογα με τις μερίδες)
  • 2 κ.σ. σάλτσα ντομάτας ή ketchup
  • 1 φλ. τυρί τριμμένο (γκούντα, μοτσαρέλα ή ανάμεικτο)
  • Γαλοπούλα, ζαμπόν ή μπέικον σε κομματάκια
  • Πιπεριά σε ροδέλες
  • Μανιτάρια ή καλαμπόκι (προαιρετικά)
  • Ρίγανη, λίγο ελαιόλαδο

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Προθέρμανε τον φούρνο στους 200°C (ή βάλε το φουρνάκι στον αέρα).
  2. Άπλωσε τις σουβλακόπιτες σε ταψί με λαδόκολλα.
  3. Άλειψε με τη σάλτσα ντομάτας και πασπάλισε με λίγη ρίγανη.
  4. Πρόσθεσε τα υλικά της επιλογής σου (τυρί, αλλαντικά, λαχανικά).
  5. Ψήσε για 5-7 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει η πίτα.

 ΜΙΚΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Για πιο «μαργαρίτα» εκδοχή, βάλε μόνο σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα και φρέσκο βασιλικό. Αν θες κάτι πιο... ελληνικό, δοκίμασε φέτα, ελιά και ρίγανη!

Σε 5 λεπτά έχεις μια πίτσα που μοσχοβολάει Ιταλία — και φτιάχνεται με ελληνικό ταπεραμέντο! 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σ.Πουρουτιδης. Οι τρέσες να πάνε σπίτι τους. Οι τηλεθεατές εδώ και χρόνια έκρουσαν τον κώδωνα στην τηλεόραση για αλλαγή, για νέα και αληθινά πρόσωπα. Τέρμα στους άχρηστους, φαντασμένους και βολεψάκιδες

ΟΤΑΝ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙ