ΦΤΙΑΞΕ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΠΑΒΛΟΒΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
Αν ονειρεύεσαι ένα γλυκό που εντυπωσιάζει με την εμφάνιση και τη γεύση του, η Πάβλοβα είναι η τέλεια επιλογή! Με αφράτη μαρέγκα, κρεμώδη σαντιγί και φρέσκα φρούτα, είναι ιδανική για κάθε γιορτή ή ξεχωριστή στιγμή. Το καλύτερο; Η συνταγή είναι απλή και μπορείς να τη φτιάξεις χωρίς κόπο. Η Πάβλοβα πρέπει να έχει τραγανή εξωτερική υφή και μαλακό, σχεδόν μαρένγκα εσωτερικό. Συνδυάστε τη με ζουμερά φρούτα εποχής και λίγη σαντιγί για ένα αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η παρακάτω συνταγή θα σε καθοδηγήσει βήμα-βήμα ώστε να πετύχεις την ιδανική Πάβλοβα, γρήγορα και εύκολα. Κάνε το επιδόρπιο σου να φαίνεται επαγγελματικό, ενώ η διαδικασία θα είναι παιχνιδάκι. Τι λες; Ας ξεκινήσουμε! ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΠΑΒΛΟΒΑ Υλικά: 4 ασπράδια αυγών 1 ¼ φλιτζάνι ζάχαρη 1 κ.γ. κορν φλάουρ 1 κ.γ. ξίδι 1 βανίλια Σαντιγί για γέμιση Φρέσκα φρούτα (φράουλες, βατόμουρα, μούρα, ακτινίδιο) Προαιρετικά: τριμμένη σοκολάτα ή φλούδες λεμονιού για διακόσμηση Εκτέλεση: Χτυπάμε...