Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ

 


Τα γεμιστά δεν είναι απλώς φαγητό. Είναι άρωμα Κυριακής, είναι παιδικές αναμνήσεις, είναι γεύση που "γυρίζει τον χρόνο πίσω". Με ρύζι, μπόλικο μαϊντανό, ντομάτα και ελαιόλαδο – τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

Μυστικά επιτυχίας:

  • Μην τσιγκουνευτείς το λάδι!

  • Γέμισε τις ντομάτες και τις πιπεριές μόνο κατά τα 2/3 (για να μη σκάσουν).

  • Ψήσε αργά, σε μέτρια θερμοκρασία, για να δέσουν τα αρώματα.

Πρόταση σερβιρίσματος: Με φέτα, ψωμί ζυμωτό και… μπόλικη υπομονή γιατί μοσχοβολάει το σπίτι!

Σχόλια