Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ
Τα γεμιστά δεν είναι απλώς φαγητό. Είναι άρωμα Κυριακής, είναι παιδικές αναμνήσεις, είναι γεύση που "γυρίζει τον χρόνο πίσω". Με ρύζι, μπόλικο μαϊντανό, ντομάτα και ελαιόλαδο – τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
Μυστικά επιτυχίας:
-
Μην τσιγκουνευτείς το λάδι!
-
Γέμισε τις ντομάτες και τις πιπεριές μόνο κατά τα 2/3 (για να μη σκάσουν).
-
Ψήσε αργά, σε μέτρια θερμοκρασία, για να δέσουν τα αρώματα.
Πρόταση σερβιρίσματος: Με φέτα, ψωμί ζυμωτό και… μπόλικη υπομονή γιατί μοσχοβολάει το σπίτι!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου