ΤΕΛΕΙΟ ΑΥΓΟ ΜΑΤΙ: ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ



Φαίνεται απλό αλλά όλοι έχουμε… "σκοτώσει" αυγό στο τηγάνι. Το τέλειο αυγό μάτι θέλει λίγη προσοχή και κάποια μυστικά.

Βήματα:

  1. Ζεσταίνεις καλά το τηγάνι (μη αντικολλητικό κατά προτίμηση).

  2. Ρίχνεις λίγο ελαιόλαδο ή βούτυρο.

  3. Σπας προσεκτικά το αυγό και το ρίχνεις αργά στο τηγάνι.

  4. Χαμηλώνεις τη φωτιά και σκεπάζεις με καπάκι για 2 λεπτά, μέχρι να “ψηθεί” ο λευκώνας και να μείνει ρευστός ο κρόκος.

Tip: Μια πρέζα αλάτι και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι στο τέλος κάνουν τη διαφορά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σ.Πουρουτιδης. Οι τρέσες να πάνε σπίτι τους. Οι τηλεθεατές εδώ και χρόνια έκρουσαν τον κώδωνα στην τηλεόραση για αλλαγή, για νέα και αληθινά πρόσωπα. Τέρμα στους άχρηστους, φαντασμένους και βολεψάκιδες

ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ;