ΤΕΛΕΙΟ ΑΥΓΟ ΜΑΤΙ: ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Φαίνεται απλό αλλά όλοι έχουμε… "σκοτώσει" αυγό στο τηγάνι. Το τέλειο αυγό μάτι θέλει λίγη προσοχή και κάποια μυστικά.
Βήματα:
-
Ζεσταίνεις καλά το τηγάνι (μη αντικολλητικό κατά προτίμηση).
-
Ρίχνεις λίγο ελαιόλαδο ή βούτυρο.
-
Σπας προσεκτικά το αυγό και το ρίχνεις αργά στο τηγάνι.
-
Χαμηλώνεις τη φωτιά και σκεπάζεις με καπάκι για 2 λεπτά, μέχρι να “ψηθεί” ο λευκώνας και να μείνει ρευστός ο κρόκος.
Tip: Μια πρέζα αλάτι και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι στο τέλος κάνουν τη διαφορά.

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου