ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΛΑΔΙ – Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ
Μερικές φορές τα πιο απλά φαγητά είναι και τα πιο απολαυστικά. Η κλασική μακαρονάδα "aglio e olio" χρειάζεται μόνο 3 βασικά υλικά αλλά γεμάτη γεύση.
Υλικά:
-
Σπαγγέτι ή άλλο μακρύ ζυμαρικό
-
3-4 σκελίδες σκόρδο
-
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση: Βράζεις τα μακαρόνια al dente. Παράλληλα, σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρεις το σκόρδο σε χαμηλή φωτιά με μπόλικο ελαιόλαδο. Μόλις αρχίσει να ροδίζει, ρίχνεις μέσα τα βρασμένα μακαρόνια και ανακατεύεις καλά.
Tip: Αν θέλεις ένταση, πρόσθεσε λίγο τσίλι ή μαϊντανό. Συνδυάζεται υπέροχα με παρμεζάνα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου