Γράφει ο χοντρός: Γλείψε το Lollipop το διαχρονικό παγωτό του δρόμου

Θα ξεκινήσω γράφοντας αλήθειες! Όταν πάω για Lollipop δεν μένω μόνο στο ένα, τι είμαι; Κανένα παιδαρέλι 30 κιλά; Το ένα το έχω τρεις γλειψιές μετά φτάνω ξυλάκι και θέλω κι άλλο... Και ναι, είμαι από αυτούς που παπαριάζω το ξυλάκι μέχρι η γεύση του ξύλου να ποτίσει τη γλώσσα μου!

Lollipop! Το πιο δροσιστικό και απολαυστικό κλασσικό γρανιτοξυλάκι, ένα best seller παγωτό δεκαετιών και σαν πιστός καλοφαγάς, ήρθε η ώρα να βγάλω λόγο για αυτή την παγωτάρα. Τι απίστευτη και άμεση δροσιά, λεμόνι και φράουλα στη σωστή αναλογία και καθόλου νερωμένα (όπως το καθόλου πετυχημένο αντίστοιχο γρανιτοξυλάκι της ΕΒΓΑ), τι συγκίνηση την στιγμή που φτάνεις στον πυρήνα της απόλαυσης και ξεπηδά το πρώτο κόκκινο πηχτό σιρόπι. Απλά θειικό και φθηνό. Μόνο 0,50 λεπτά. Εγώ ισιώνω με τρία δηλαδή 1.50 ευρώ!


Καλή απόλαυση! Φάτε ένα Lollipop ακούγοντας το τραγούδι που πρέπει (Θα πέθαινες να δεις φωτογραφία μου να χορεύω το "Lollipop" τρώγοντας Lollipop και τα σιρόπια να στάζουν στο Απολλώνιο αφρατοχοντρό σέξι κορμί μου).