Σφηνάκια σε μορφή αμπούλας, μόνο στο Momix!

Είναι πολύ δύσκολο να δώσει κάποιος με απλό τρόπο την έννοια της επιστήμης της μοριακής.
Σίγουρα η εφαρμογή των αποτελεσμάτων της μελέτης γύρω από τη μοριακή είναι εντυπωσιακή. Αλλά τι γίνεται όταν κάποιος θέλει να προσθέσει το δικό του λιθαράκι στην ανάπτυξή της; Ένα πράγμα είναι σαφές.

Η μοριακή είναι μία επιστήμη που δίνει την απόλυτη γνώση του τι συμβαίνει στην ύλη που χρησιμοποιούμε. Στόχος της χρήσης αυτής, δεν είναι η αποδόμηση ή αναδιαμόρφωση , αλλά κυρίως η παροχή γνώσεων και δυνατοτήτων για την εφαρμογή τεχνικών που αποσκοπούν στην γευστική ικανοποίηση (όταν εφαρμόζεται στη γαστρονομία ή στο bartending). Το σίγουρο είναι πως εκεί που τελειώνει η επιστήμη ξεκινάει η τέχνη. Ποια μορφή πρέπει να έχει η τέχνη είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Ακόμα περισσότερο όταν η τέχνη αυτή έχει να κάνει με την γεύση. Διαβάστε τη συνέχεια στο momixbar.com





Όποιος δεν έχει γευτεί σφηνάκι σε μορφή αμπούλας... πρέπει να πάει στο Momix!