ΦΤΙΑΞΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ X.O.M-BEAUTY STUDIO-NAILS


Όταν θες να περιποιηθείς τα άκρα σου είναι λογικό να επιθυμείς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς.

Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και να είσαι πλήρως ευχαριστημένη χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, χωρίς το παραμικρό παράπονο; Εγώ δυσκολεύτηκα πολύ μέχρι να βρω αυτό που ήθελα.

Αρχικά, να σου πω ότι δεν ζητάω παράλογα πράγματα. Θέλω καθαριότητα, θέλω η κοπέλα που θα με αναλάβει να κάνει όμορφες, απαλές κινήσεις κι όχι απότομες. Θέλω να μη με τραυματίζουν, θέλω ευχάριστο περιβάλλον, ευγενική συμπεριφορά και συγκέντρωση σε αυτό που κάνουν ώστε να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και εννοείται ότι θέλω normal τιμές. 

Κορίτσια μου όλα αυτά ξέρετε που μπορείτε να τα βρείτε; Στο X.O.M - BEAUTY STUDIO - NAILS στα Σεπόλια. Είναι ακριβώς πάνω από το υπέροχο café X.O.M. με τον παιδότοπο που σας έχω γράψει σε προηγούμενο άρθρο.

Το  X.O.M - BEAUTY STUDIO - NAILS είναι ένας cozy, φανταστικός χώρος με εξαιρετικά θετική αύρα. Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική, όσο για τη διακόσμηση ο,τι και να σας πω εγώ τώρα δεν θα καταλάβετε για τι ομορφιά μιλάμε, πρέπει να επισκεφτείτε το κατάστημα από κοντά γιατί αξίζει από όλες τις απόψεις.

Όλες οι κοπέλες είναι ευχάριστες, εξυπηρετικές, ευγενικές και πάνω από όλα άψογες επαγγελματίες

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, τελευταία φορά που πήγα για μανικιούρ έκανα ένα όμορφο pink nude, δείτε το:






Σχόλια