ΤΑ ΠΙΟ MUST HAIR TRENDS ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2022


Κορίτσια είναι η τυχερή μας χρονιά μου φαίνεται αυτή γιατί ήρθε επιτέλους στη μόδα το αχτένιστο μαλλί... Τι εννοώ; Εννοώ ότι αυτή τη μανία μας να ισιώσουμε προκέ το μαλλί μας θα πρέπει λίγο να την ξεχάσουμε καθώς το ανάλαφρο και ελαφρώς wave μαλλί θα δώσει και θα πάρει φέτος. 

Μαλλί με χωρίστρα στο πλάι και ψιλοαχτένιστο τύπου ατημέλητο και λίγο να φριζάρει δεν μας πειράζει καθόλου καθώς θα είναι στη μόδα φέτος, άλλωστε το είδαμε πρόσφατα και σε πολλές πασαρέλες του εξωτερικού οπότε μην το υποτιμάτε.



Το wet look θα παίξει πολύ σοβαρά σαν στιλ στα μαλλιά, σταθερή αξία θα λέγαμε και μια εύκολη λύση ειδικά για τελευταία στιγμή...



Ο χαμηλός κότσος μπαλαρίνας πιασμένος με έναν όμορφο φιόγκο είναι πιο πολύ για χτένισμα γραφείου. Για μέσα στη μέρα είναι μια επιλογή που μας λύνει τα χέρια αλλά σαφώς δίνει και στιλ. 


Και θα κλείσουμε με ένα low pony tail, αν με ρωτάς είναι το αγαπημένο μου καθημερινό χτένισμα, αφού και από κομμωτήριο να βγω, μετά από λίγη ώρα θα πιάσω τα μαλλιά μου μια ωραιότατη αλογοουρά....





Σχόλια