ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΦΙΛΕΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ


Δοκιμάστε οπωσδήποτε τα μοσχαρίσια φιλέτα με σάλτσα μουστάρδας και δεν θα χάσετε. Εκτός από νόστιμο πιάτο, είναι και πολύ εύκολο!

Ζουμερά και πενταντόστιμα.  Η σάλτσα δένει μοναδικά με το κρέας χαρίζοντας του υπέροχη υφή και γεύση!

Υλικά συνταγής

4 μεγάλα φιλέτα μοσχάρι

50 γρ. βούτυρο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 πρέζα σκόνη σκόρδο

3 κ.σ. μουστάρδα

1 φλ.τσ. ζωμό κρέατος

Αλάτι

Πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

Μαϊντανός ψιλοκομμένος, για πασπάλισμα

Εκτέλεση συνταγής

Αρχικά, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και σκόνη σκόρδου στα φιλέτα και από τις δύο πλευρές.

Ζεσταίνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το βούτυρο και το ελαιόλαδο.

Στη συνέχεια σοτάρουμε τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές σε δυνατή θερμοκρασία για 2 με 3 λεπτά.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα ψήνουμε όσο θέλουμε (μέτρια ή καλοψημένα) τα βγάζουμε και τα κρατάμε ζεστά.

Προσθέτουμε τη μουστάρδα και το ζωμό και βράζουμε τη σάλτσα για 3 με 4 λεπτά μαζί με τα φιλέτα.

Τέλος, τα σερβίρουμε με τη σάλτσα τους ζεστή και τα πασπαλίζουμε με το φρέσκο μαϊντανό.

Τα μοσχαρίσια φιλέτα με σάλτσα μουστάρδας είναι έτοιμο.

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

 

Σχόλια