ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΞΙΝΟΜΗΛΟ


Οι μαύροι κύκλοι ταλαιπωρούν πολύ κόσμο, είναι γεγονός. Οι περισσότεροι έχουν αγανακτήσει και δεν ξέρουν τι να κάνουν ώστε να τους διώξουν μια για πάντα. Οι κοπέλες έχουν τη λύση του makeup αλλά δεν μπορούν να είναι συνεχώς με ένα makeup στο χέρι, δεν γίνεται. Υπάρχει μια φυσική λύση που θα σας απαλλάξει, πραγματικά κάνει θαύματα, δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. 

Αν δεν έχετε ξινόμηλα στο σπίτι σας να σπεύσετε για αγορά παρακαλώ! Λιγότερο από μισό ξινόμηλο είναι αρκετό για να κάνει τη δουλίτσα που θέλουμε. 

Έχοντας καθαρό πρόσωπο και αφού έχετε κόψει σε λεπτές φέτες το ξινόμηλο, τις τοποθετείτε πάνω και κάτω από τα μάτια σας. Μπορείτε να ξαπλώσετε και να χαλαρώσετε βάζοντας και μια ωραία χαλαρωτική μουσική (προτείνω κλειστά φώτα και αρωματικά κεριά). Καλό είναι να έχετε κι άλλες κομμένες φετούλες δίπλα σας σε ένα μπολ βουτηγμένες σε νερό. Πετάτε τις πρώτες φέτες μετά από δέκα λεπτά και συνεχίζετε με καινούριες φέτες. Αν θέλετε περνάτε και σε ένα τρίτο δεκάλεπτο ώστε να ολοκληρωθεί πλήρως η θεραπεία. Μετά το μισάωρο πρέπει να πλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό, ρίξτε μπόλικο στα μάτια σας, τελειώστε με μια ενυδατική κρέμα, κατά προτίμηση βάλτε μερικές σταγόνες λάδι jojoba (όπως κάνω εγώ), αν δεν έχετε δεν πειράζει. 

Σχόλια