ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΉ ΑΡΚΑΔΊΑ


Η Ορεινή Αρκαδία είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς με το υπέροχο φυσικό περιβάλλον να κεντρίζει το ενδιαφέρον του επισκέπτη.

Πρόκειται για έναν σχεδόν εντελώς ορεινό νοµό (εκτός από την Κυνουρία- παραθαλάσσια περιοχή), µε πολλά ορεινά χωριά. Τα δηµοφιλέστερα χωριά του είναι η Δηµητσάνα, η Στεµνίτσα και η Καρύταινα, ενώ το ίδιο εντυπωσιακά είναι τα χωριά Βυτίνα, Καστάνιτσα, Βαλτεσινίκο, Αλωστίναινα, Πιάνα, Βλαχοράφτη, Κάψια, Κοσµάς, Πραστός και Λαγκάδια.

Το κάθε χωριό έχει κάτι το ξεχωριστό που σε περιµένει να το εξερευνήσεις. Όπως διαβάζουμε στο travelstyle δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι στην περιοχή υπάρχει αυξηµένη τουριστική δραστηριότητα.

H Ορεινή Αρκαδία είναι ένας ιδιαίτερα ελκυστικός προορισµός που αξίζει κανείς να επιλέξει αρχικά για την κοντινή της απόσταση από την Αθήνα (159 χλµ), αλλά και για τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται να δείτε τόση φυσική οµορφιά µέσα σε µερικές µόλις ηµέρες.

Το σίγουρο είναι ότι θα φύγετε πλουσιότεροι από εµπειρίες, χορτασµένοι λόγω της υπέροχης κουζίνας της, και θα αισθανθείτε «γεµάτοι» από λογιών λογιών δραστηριότητες ενώ δεν λείπουν και τα extreme σπορ για τους πιο τολµηρούς.

Σχόλια