ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.


Οι ρυτίδες είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας. Συνήθως, οι τρόποι για να αποφύγει μια γυναίκα τις ρυτίδες κοστίζει αρκετά χρήματα. Υπάρχουν όμως και οι φυσικοί τρόποι που κάνουν τη δουλειά τους αρκεί να είστε συνεπείς και επίμονες.

Καταρχήν, θα ξεκινήσουμε από τους πολύ βασικούς κανόνες πρέπει να αποφύγετε όλα τα παρακατω:

  • Έκθεση σε υπερβολικό ήλιο ή τις ώρες που η ακτινοβολία είναι στο αποκορύφωμά της. Ο ήλιος είναι ευεργετικός για το δέρμα και την υγεία σας, αν δεν εκτίθεστε σε αυτόν πάρα πολύ. Για παράδειγμα, λίγα λεπτά στην αρχή ή στο τέλος κάθε ημέρας είναι μια αρκετά καλή ποσότητα ηλιακού φωτός για να εκτεθεί κανείς.
  • Επιβλαβείς συνήθειες, όπως το κάπνισμα και η κατανάλωση του αλκοόλ.
  • Μη ισορροπημένη διατροφή που είναι φτωχή σε φρούτα και λαχανικά.
  • Έλλειψη απαραίτητων λιπαρών οξέων, τα οποία περιέχονται σε τροφές με υγιή λιπαρά όπως το αβοκάντο, το ελαιόλαδο ή το λάδι καρύδας, οι ξηροί καρποί, οι σπόροι ή ο κρόκος αβγού.
  • Μικρή κατανάλωση νερού, καθώς αυτό προκαλεί την αφυδάτωση του δέρματος.
  • Σωστός και καθημερινός βαθύς καθαρισμός προσώπου με γαλάκτωμα, σαπούνι και χλιαρό νερό.
Ας περάσουμε τώρα σε υπέροχα, διαχρονικά μυστικά που προέρχονται από τις παλαιότερες γενιές.

Μυστικό πρώτο: Πάρε ζάχαρη, λάδι και λεμόνι (από μια κουταλιά το καθένα), ανακάτεψτα και τρίψε με αυτά για πέντε λεπτά το πρόσωπό σου. Ξέπλυνε καλά και σε στεγνό πρόσωπο εφάρμοσε αντιηλιακή κρέμα. Κάντο δύο φορές την εβδομάδα.

Μυστικό δεύτερο: Χρησιμοποίησε χυμό από λεμόνι πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Βάλτο στο πρόσωπό σου, όμως πρόσεχε μη βγεις στον ήλιο αμέσως.

Μυστικό τρίτο: Έλαιο καρύδας ή έλαιο jojoba! Κάνε εφαρμογή κάθε βράδυ (αντί για κρέμα προσώπου).

Σχόλια