8 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ!


Η περιποίηση της επιδερμίδας μας είναι απαραίτητη για την ομορφιά και τη λάμψη του προσώπου μας. Χωρίς τα βασικά βήματα δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε την επιδερμίδα που ονειρευόμαστε. 

Χρησιμοποίησε αντιηλιακό

Χρησιμοποίησε αντιηλιακό 50αρι χειμώνα καλοκαίρι. Η επιδερμίδα σου διψάει για ενυδάτωση και ζητάει προστασία από τον ήλιο ακόμα και τον χειμώνα.  

Πίνε νερό

Το νερό είναι ζωή! Το νερό είναι η δύναμη της ομορφιάς και της καλής υγείας. Χωρίς νερό η επιδερμίδα δεν αναπνέει, δεν ζει, είναι θαμπή και ταλαιπωρημένη.

Ποιοτικός ύπνος

Δεν παίζει ρόλο το πόσες ώρες θα κοιμηθείς, αλλά το πόσο βαθιά και ποιοτικά θα κοιμηθείς.

Χρησιμοποίησε μαξιλαροθήκη από μετάξι

Είναι αποδεδειγμένο ότι το μετάξι είναι ένας τύπος υφάσματος που προστατεύει το δέρμα την ώρα που κοιμόμαστε, αποτρέποντας την υπερβολική του τριβή με την μαξιλαροθήκη και το άνοιγμα των πόρων.

Χρησιμοποίησε σαπούνι καθαρισμού

Όπως πλένουμε το σώμα μας και τα μαλλιά μας, είναι εξίσου σημαντικό να πλένουμε και το δέρμα μας και ειδικά αν θέλουμε να είναι υγιές και να λάμπει. Έτσι είναι απαραίτητο να συμπεριλάβεις στην πρωινή και βραδινή ρουτίνα σου τον καθαρισμό του προσώπου σου. Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείς το κατάλληλο προϊόν για εσένα.

Πρόσεξε την διατροφή σου

Αν τρως υγιεινά, θα ανταμειφθείς σίγουρα! Θα δεις την διαφορά αμέσως στο δέρμα σου. Για τον λόγο αυτό, πρόσεξε την διατροφή σου και φρόντισε να περιλαμβάνει φρούτα και λαχανικά. Μερικές σημαντικές τροφές είναι το ρόδι, ο σολομός, το πράσινο τσάι, το ελαιόλαδο η μαύρη σοκολάτα, οι ξηροί καρποί κλπ.

Καθαρισμός των πινέλων μακιγιάζ

Καθώς βάφεσαι και χρησιμοποιείς τα πινέλα του μακιγιάζ σου, αυτά μαζεύουν νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματός σου, ιδρώτα, τρίχες και άλλα. Αυτό έχει ως συνέπεια, αν δεν καθαρίζεις τα πινέλα αυτά να απλώνονται στην επιδερμίδα σου ξανά όλα αυτά τα βρώμικα στοιχεία που μπορούν να προκαλέσουν ακμή. Για τον λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζεις τα πινέλα σου τακτικά!

Μην ακουμπάς το πρόσωπό σου

Τα ακροδάχτυλά μας συνήθως είναι γεμάτα μικρόβια και βρωμιά, επειδή με αυτά αγγίζουμε τα πάντα γύρω μας. Έτσι είναι πιθανό, ενώ ακουμπάμε το πρόσωπό μας να διεισδύσει η βρωμιά στο δέρμα μας μέσω ανοικτών πόρων και να δημιουργηθεί η λεγόμενη ακμή.

 

 

  

Σχόλια