ΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ


Φίλες μου θα πάθετε σοκ με το πόσο λαμπερά, μαλακά και δυνατά θα γίνουν τα μαλλιά σας με τη μάσκα που θα φτιάξετε μόνη σας! Και ποια από εμάς δεν θέλει να έχει τα τέλεια μαλλιά; Όλες επιθυμούμε την τέλεια υφή στα μαλλιά μας με σκοπό να δείχνουμε ακόμα πιο όμορφες και περιποιημένες. 

Κορίτσια χρειάζεστε 4 φύλλα αλόης (κανονικό μέγεθος), 1 κούπα λεμόνι και μια κουταλιά της σούπας μέλι. Θα πάρετε όλα αυτά τα υλικά και θα τα βάλετε στο μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν. Η μάσκα μαλλιών σας είναι έτοιμη προς χρήση! Θα την εφαρμόσετε στα ωραία σας μαλλάκια και θα την αφήσετε για 20 λεπτά! Θα ξεπλύνετε πολύ καλά με άφθονο νερό και θα αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν ή θα τα στεγνώσετε εσείς με πιστολάκι. Τα αποτελέσματα; Θαυματουργά! Αν κάνετε αυτή τη μάσκα στα μαλλιά σας 2 - 3 φορές την εβδομάδα τα αποτελέσματα θα είναι ολοένα και καλύτερα καθώς θα αποκτήσετε τα πιο όμορφα και υγιή μαλλιά που τόσο καιρό επιθυμούσατε!

Pinkgouinos tip: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μάσκα και ως μάσκα προσώπου καθώς τα αποτελέσματα θα είναι εξίσου εντυπωσιακά! 

Σχόλια